Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Уперук Петро, користувач 1ua
Петро Уперук
Тема: ЗВЕРНЕННЯ СІЛЬСЬКИХ ГОЛІВ КОСІВСЬКОГО РАЙОНУ
Із районної газети 'Гуцульський край'

Звернення сільських голів до краян

Шановні косівчани!
За більше ніж двадцять років незалежності України Косівщина пережила не одну виборчу кампанію і побачила не один десяток кандидатів, які під гучними гаслами про порятунок України вже наступного дня після завершення виборів забували про все обіцяне, залишаючи гуцулів сам на сам з розбитими дорогами, недобудованими школами, зруйнованими будинками культури та холодними дитячими садками.
Та доля розпорядилась так, що два роки тому наш земляк, родом із мальовничого села Космача; Василь Чуднов потрапив до вищого законодавчого органу — Верховної Ради України, Завдяки йому ми нарешті зрозуміли, що означає мати свого парламентаря — завжди доступного і відкритого.
Ми, сільські голови, як, зрештою, і кожен пересічний житель Косівщини, можемо сьогодні у будь-який момент зателефонувати до Василя Чуднова, зустрітись із ним, звернутись до нього за допомогою чи порадою. Де б він не був — чи то на сесії Верховної Ради України, чи з робочою поїздкою в іншому районі та області, чи навіть за кордоном — він завжди з нами.
За цей досить короткий термін своїх депутатських повноважень Василь Чуднов устиг зробити для Косівщини більше, ніж за весь час незалежності України всі народні обранці від нашого краю разом узяті.
Десятки зданих і розпочатих за його сприяння об'єктів соціальної інфраструктури, кілометри збудованих і відремонтованих доріг і мостів, мільйони додаткових коштів, які надійшли до районного бюджету, врятовані життя дітей і сотні захищених ним краян від свавілля чиновників — найкращий індикатор для надання об’єктивної оцінки цій людині.
Завдяки його авторитету та принциповій позиції нас почали поважати у всіх органах влади, які тепер реагують на наші звернення та зауваження не простими бюрократичними відписками, а відповідно до букви закону, об’єктивним розглядом справ. Ось чому сьогодні саме з цією людиною ми пов’язуємо подальший соціально-економічний розвиток як всієї Косівщини, так і кожного населеного пункту нашого краю.
Слава Україні!
Голови місцевих рад: Тарас Бейсюк (с.Пістинь), Василь Коломийчук (с.Люча), Василь Крушняк (с.Середній Березів), Зеновій Томащук (смт. Яблунів), Микола Пукас (с.Баня-Березів), Богдан Васкул (с.Лючки), Микола Кіцелюк (с.Текуча), Марія Скригунець (с.Стопчатів), Омелян Ніжевський (с.Уторопи), Роман Яремійчук (с.Трач), Микола Фокшей (м.Косів), Іван Лесюк (с.Прокурава), Василь Якібчук (с.Шешори), Галина Ткачук (с.Шепіт), Марія Матійчук (с.Брустури), Михайло Рабинюк (с.Смодна), Дмитро Томащук (смт.Кути), Ігор Лукинич (с.Слобідка), Олександр Кисилиця (с.Кобаки), Євген Данищук (с.Розтоки), Василь Павлюк (с.Великий Рожин), Василь Ропар (с.Рожнів), Іван Павлюк (с.Вербовець), Микола Яремин (с.Черганівка), Ігор Атаманюк (с.Микитинці), Григорій Лаврук (с.Старі Кути), Василь Стефурак (с.Соколівка), Марта Сумарук (с.Город), Василь Григорчук (с.Снідавка), Дмитро Марчук (с.Рибне), Оксана Довганюк (с. Тюдів).

30 липня 2012


1


  Закрити  
  Закрити